Kayıt Yenileme
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler4.074 $
Sinema-TV (Sanatta Yeterlik)4.074 $
Sosyoloji4.074 $
Doktora veya Sanatta Yeterlik Programı Ücreti 12 Yarıyılı Kapsamaktadır.
Örgün programlarda kayıtlı öğrencilerden her dönem en fazla 1 ders olmak üzere başarısız oldukları derslerden ücret alınmaz. Toplamda her öğrenci en fazla 2 dönem ve 2 ders için bu haktan faydalanabilir. (Özel öğrenciler bu kapsamda değerlendirilmez.)
Aynı dersten üst üste 2 kez başarısız olunması durumunda dersin tekrar edildiği yıl ilan edilen normal eğitim-öğretim ücretinin % 7’si alınır.
Doktora ve Sanatta Yeterlik Program ücretine, tez ücreti dahildir.
Klinik Psikoloji Yüksek Lisans, İş Sağlığı ve Güvenliği programları hariç üniversitemiz ve/veya Beykent Eğitim Kurumları tüm mezunlarına yüksek lisans ve doktora programlarında %50 indirimle eğitim–öğretim desteği sağlanacaktır.
Vadeli ödemelerde, TEB Senetsiz Taksit Sistemi ile Maximum, World, Bonus, Paraf, CardFinans ve Ziraat Bankası COMBO özelliği taşıyan kredi kartlarına taksit uygulaması yapılır.
Vadeli ödeme seçeneğinden TEB Senetsiz Taksit Sistemini tercih eden öğrencilerimizin kayıt için 25 yaş ve üstü, çalışıyor olması gerekmektedir.
Vadeli ödemelerde 12 eşit taksit uygulanır.