Yerleşkeler
Tarih: 16 Şubat 2021

Deneme Erişimli Veritabanı - Elsevier ClinicalKey Student Assessment

Elsevier ClinicalKey Student Assessment, tıp fakültesinin, öğrencilerin tıbbi bilgilerini geliştirmek ve değerlendirmek için tasarlanmış araçlarla, öğretme ve öğrenme deneyimini geliştirerek desteklemektedir.

Elsevier Clinical Key Student Assessment özellikleri; fakültenin müfredatını tamamlayacak şekilde yapılanmasını ve kolayca değerlendirme yapmasını sağlar. Ayrıca, detaylı performans panoları ve kümülatif verilerle öğrencilerinin zorlandıkları konuları tanımlamalarına yardımcı olur. Fakülte, geniş içerik kapsamı dahilinde sınıflarının ihtiyacına göre soru seçme ve değerlendirme yapma imkanına sahiptir. Bu özellikler; öğrencilerin platformu kullanırken, standart sınavlarla zayıf alanlarını tespit etmeleri ve bu alanlar ile ilgili kendi sınavlarını oluşturarak öğrenimlerini desteklemelerini sağlar.

• Fakülte, bir dersten önce veya sonra öğrencilerin ilgili konuyu anlayıp anlamadıklarını kontrol etmek için kolayca değerlendirme yapabilir.
  • Fakülte, öğrencilerin derslerinde nasıl ilerlediklerini anlamak için kolayca formatif değerlendirmeler yapabilir.
  • Fakülte veriye dayalı bilgilere anında erişebilir, böylece zorluk çekilen konuları tespit edebilir ve çok geç olmadan bu zorlukları aşmak için harekete geçebilir.
  • Öğrenciler, eksiklerini tespit edip kendilerini geliştirmek için anında geri bildirim alırlar.
  • 4200+ soruya erişim (1800 temel bilimler ve 2.400 Tıp sorusu) imkanı.
  • Alanlarında önde gelen doktorlar tarafından hazırlanmış içerik.
  • Formatif değerlendirme.
  • Fakülte zorluk çeken öğrencileri kolayca tespit edebilmektedir.
  • Her soru, çözümü ile birlikte sunulmaktadır.
  • İçerik Editör Kadrosu tarafından yazılıp incelenmektedir.
  • Öğrencilerin zayıf olduğu alanları belirlemek için veri kaynaklı tespitlere anında erişim özelliği sunmaktadır.
  • Öğrenciler zayıf noktalarına odaklanmak için testlerini özelleştirebilirler.
  • Zayıf oldukları konuları ek öğrenme kaynakları ile eşleştirebilirler. (Temel içeriğe bağlantılar)
Erişim adresi : www.clinicalkey.com/student

Not: ClinicalKey “Student” ve “Clinical Key” veritabanına uzaktan erişim şifresi olan kullanıcılar  www.clinicalkey.com/student  adresine kullanıcı adı ve şifrelerini girerek Assessment modülünü de kullanabilir.

30 Haziran 2021 tarihine kadar erişimdedir.