Yerleşkeler
Tarih: 15 Nisan 2020

Deneme Erişimli Veritabanı - eBook University Press Collection

eBook University Press Collection, dünyada çağındaki 60’tan fazla üniversite yayınevi tarafından yayımlanan 36.510’dan fazla disiplinlerarası e-kitaba erişim sağlayan bu geniş ve kapsamlı koleksiyon, teknolojiden edebiyata bilimden beşerî bilimlere ve çok daha fazlasına kadar uzanan geniş bir konu yelpazesi sunmaktadır. Akademik alanlardaki temel bilgilerden, ileri düzey araştırma konularına kadar, farklı düzeylerde kaynaklar içeren eBook University Press Collection, her seviyede çalışma yürüten öğrencilerin ve araştırmacıların tümüne hitap etmektedir.

Choice Dergisi Seçkin Başlıklar listesinden 1.540’tan fazla e-kitap içeren veri tabanı, Oxford University Press, Princeton University Press, Cambridge University Press, MIT Press, University of California Press, McGill-Queen’s University Press gibi lider üniversitelere ait yüksek kaliteli kaynaklara erişim sağlamaktadır.

Erişim adresi : http://search.ebscohost.com/login.aspx?authtype=ip,uid&profile=ehost&defaultdb=e008tww

1 Temmuz 2020 tarihine kadar erişimdedir.