Görsel İletişim Kulübü’nden Çevrimiçi Atölye: Tasarımın Dahası
Tarih: 22 Mart 2023

Görsel İletişim Kulübü’nden Çevrimiçi Atölye: Tasarımın Dahası

İstanbul Beykent Üniversitesi Görsel İletişim Kulübü’nün konuğu İllüstratör & Grafik Tasarımcı Ethem Onur Bilgiç’in katılımıyla düzenlenen eğitim atölyesi “Tasarımın Dahası”, 22 Mart 2023 Çarşamba günü 14.00’te çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Ethem Onur Bilgiç, ona ün kazandıran işleriyle gelişen tasarım yolculuğundan söz etti. Eğitim ve sektöre girişinden kesitler verdiği gibi, illüstrasyon ve tasarım üzerine düşüncelerini açıkladı, yeni teknolojilerin sanata getirdiği farklılıklara dair örnekler sundu.

Atölye etkinliği, Ethem Onur Bilgiç’in Taschen'in En İyi 100 İllüstratör (The Illustrator: 100 Best From Around the Word) kitabına girişinin hikâyesini ve sonrasında yaşananları anlatmasının yanı sıra öğrencilerin soru cevaplarıyla  tamamlandı.

Tasarımın Dahası

Konuk: İllüstratör & Grafik Tasarımcı Ethem Onur Bilgiç