Clinical Key Tıp Veritabanları Online Eğitimi
Tarih: 15 Eylül 2021

Clinical Key Tıp Veritabanları Online Eğitimi

Clinical Key Tıp Veritabanları Online Eğitimi

Beykent Üniversitesi kurumsal aboneliği kapsamında erişimimize açık bulunan Elsevier ClinicalKey , Clinical Key Student Foundation and Dental  veritabanları ile ilgili online kullanıcı eğitim toplantısı düzenlenecektir.

Aşağıdaki link aracılığı ile  online oturuma kayıt olarak katılım sağlayabilirsiniz.

Kayıt oluşturduktan sonra e-posta adresinize otomatik olarak gelen linke tıklayarak kayıt oluşturduğunuz oturuma girebilirsiniz.

15 Eylül Çarşamba   12:30

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYpfuCqqjgvH9Df8ISti6flSpV3YVvfGL-P

Elsevier yayınevine ait ''ClinicalKey'' veritabanı; doktorların sorularına  hızlı yanıt veren ve akıllı bir arama seçeneği sunan kapsamlı bir veri tabanıdır.

Elsevier'e ait Clinical Key veritabanı içinde 35 tıbbi uzmanlık alanı yer almaktadır.

Doody Core Titles E-Kitap listesi içinde yer alan Elsevier kitaplarının %95’inden fazlası ClinicalKey kapsamı içinde bulunmaktadır.

ClinicalKey Student Foundation and Dental : Elsevier’in  derskitaplarından oluşan tıbbi eğitim platformudur. Elsevier, dijital kaynaklar ve içeriğini güçlü öğrenim ve çalışma araçları ile birleştirerek kullanıcılarına sunmaktadır.

Bu eğitimde aşağıdaki konularda bilgi verilecektir ;

Öğrenciler için: kayıt yapma /”Akıllı Arama”yı kullanma/notlar oluşturma ve arkadaşlarınızla paylaşma/çalışma kartları oluşturma ve daha fazlası

Fakülte için: müfredatınızın çevrimiçi olarak iletilmesinde yardımcı olma / ürettiğiniz kaynaklarda imajların telif hakkı ihlali olmaksızın kullanılabilirliği /içerik linklerini sunumlarınıza ekleme /öğrencilerinize okuma ödevleri ataması yapma ve daha fazlası

Kütüphane web sayfası “online eğitim takvimi” ve e-kütüphane "duyuru" alanında kayıt linkleri yer almaktadır.

https://www.beykent.edu.tr/kutuphane

 http://elibrary.beykent.edu.tr/beykent

 Beykent Üniversitesi Kütüphane ve Öğrenme Kaynakları Merkezi