Beykent, Trabzon’da Sanat Rüzgârı Estirdi
Tarih: 15 Haziran 2019

Beykent, Trabzon’da Sanat Rüzgârı Estirdi

Trabzon Belediyesi Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sergide, çeşitli açılardan sanat ve tasarım dünyasına ilişkin geniş perspektifler ve önermeler sunuldu.

Trabzon Valiliği ile İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün de destekleriyle gerçekleştirilen sergiye medyanın ilgisi de yoğun oldu.

Bir saate yakın süren canlı yayında, öğretim üyelerimiz Prof. Hamdi Ünal, Öğr. Gör. Fuldan Bozkurt ile Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencimiz Aleyna Temizel, küresel ısınma temalı ürünlerine ilişkin bilgi paylaşımında bulundular.

Trabzonlulardan yoğun ilgi

Trabzonlu sanatseverler, Tekstil ve Moda Tasarımı, Grafik Tasarım,  İletişim ve Tasarım, Sinema ve Televizyon bölümlerinden öğretim üyelerimizin zengin perspektifiyle ortaya çıkan sergiye yoğun katılım gösterdi.