3. Ulusal Halk Sağlığı Sempozyumu Sona Erdi
Tarih: 27 Nisan 2019

3. Ulusal Halk Sağlığı Sempozyumu Sona Erdi

Büyükçekmece Yerleşkemizde gerçekleştirilen ve birçok üniversiteden tıp fakültesi öğrencilerinin de katıldığı sempozyumun ilk gününde, Doç. Dr. Toker Ergüder ve Doç. Dr. Mehmet Atilla Uysal, "Tütün ve Tarihçesi", "Sigaranın Epidemiyolojisi", "Tütün Politikaları" ve "Tütünün Pulmoner Sisteme Zararları" konularında bilgi ve birikimlerini paylaştı.

Etkinliğin ikinci günü ise, "Sigara Bağımlılığında Nöropsikolojik Faktörler", "Bağımlılıktan Kurtulma: Adım Adım SBP", "Pasif İçicilik", "Tütünsüz Üniversite Projesi", "E Sigara ve Nargile", "Her Hekim Bir Tütün Kontrolü Lideri Olmalı" başlıkları altında, Dr. Öğr. Üyesi Simge Şişman Bal, Doç. Dr. Işıl Ergin, Prof. Dr. Recep Erol Sezer, Dr. Erman M. Demir, Klinik Psikolog Onur Aydın ve Dr. Nureddin Özdener’in sunumlarıyla tamamlandı.