Gayrimenkul Kiraya Verilmesi İçin İhale İlanı

Gayrimenkul Kiraya Verilmesi İçin İhale İlanı

BEYKENT ÜNİVERSİTESİ

GAYRİMENKUL KİRAYA VERİLMESİ İÇİN İHALE İLANI

KİRAYA VERİLECEK GAYRİMENKULÜN ÖZELLİKLERİ:

İhale Konusu:

Akçaburgaz Mah. Hadımköy İstanbul Cad. No:2 ESENYURT/İSTANBUL Adresinde Bulunan Üniversite Kampüsündeki Kırtasiye Yeri kiraya verilecektir.

İHALEYE KATILMA ŞARTLARI:

Kiraya Verilecek Yerin İş Konusu: KIRTASİYE+KİTAP

Kiraya Verilecek Yerin m2’si:     100 m2

Muhammen Aylık Kira Bedeli:    3.500 TL.+ KDV.dir.

Geçici Teminat Tutarı:                 Yoktur.

Kesin Teminat Tutarı:                  1 yıllık kira bedeli. Banka Teminat Mektubu alınacaktır.

İhale Usulü:                                   Kapalı Teklif Usulü olarak verilecektir.

İhaleye kira ekspertiz değerine uygun teklif gelmezse, pazarlık usulüne göre kiraya  verilecektir.

Teklif Teslimi İçin Son Tarih:  10.01.2020

Saat: 17.00’ye kadar.

Tekliflerin Teslim Edileceği Adres:                     Beykent Üniversitesi Cumhuriyet Mah. Gürpınar Yolu Cad. Şimşek Sok. No: 1/A-202  Beykent-BÜYÜKÇEKMECE/İSTANBUL

Tekliflerin Değerlendirileceği Tarih ve saat:      14.01.2020 Saat 13:00’de Beykent Üniversitesi Cumhuriyet Mah. Şimşek Sk. NO:5  Beykent-Büyükçekmece/İstanbul (MYO Binası İhale Komisyonu Başkanlığı) adresinde yapılacak oturumda değerlendirilecektir.

Postayla gönderilen ve teslim tarihi saatine kadar elimize ulaşmayan ihale teklifleri dikkate alınmayacaktır.

İhale ile ilgili İlan ve Duyurular: www.beykent.edu.tr  internet adreslerinden yayınlanmaktadır.