Üniversitemizin İletişim ve Tasarımı Bölümü Lisans Öğrencileri Sergisi Açıldı
Tarih: 08 Mayıs 2024

Üniversitemizin İletişim ve Tasarımı Bölümü Lisans Öğrencileri Sergisi Açıldı

2-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında '2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı İletişim ve Tasarımı Bölümü Lisans Öğrencileri Sergisi İstanbul Beykent Üniversitesi Fuaye Alanında Açıldı.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim ve Tasarımı Bölümü öğrencileri, yaratıcılığını ve becerilerini sergilemek için bir araya geldi. Bu sergide; Kurumsal Kimlik Tasarımı, Kampanya Tasarımı, Dergi Tasarımı, Multimedya Uygulamaları ve Multimedya Yayıncılığı derslerinde ürettikleri 40 çalışma ve VR sergi ile birlikte sergilendi.

İletişim ve Tasarımı bölümü lisans öğrencileri;  Anıl Ergin, Aslı Kınalı, Başak Gümüştaş, Berfin Seyrek, Beyzanur Gündoğdu, Bilge Arslan, Buse Ünal, B. Taha Tükenmez, B. Yağmur Sarıcı, C. Cenk Doğusal, Didem Aslan, Dilan Tosun, Eddanur Tuna, Emine Sarıca, Hacer Akyol, Hakan Aykın, İrem Çırakoğlu, İrem Şirin, M. Akın Uğurlu, Melis Çetinberk, Melisa Koçak, M. Enes Ateş, Mustafa Kaya, N. Feride Ünlü, O. Yücel Filik, Özge Töngel, Ö. Miraç Aşcıgil, Rasim Küçükel, Sema Sağdıç, Sıla Akbulut, Sinan Kiraz ve Yasemin Gebeş isimli öğrencilerimiz sergiye tasarımlarıyla katıldı.

2-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında  '2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı İletişim ve Tasarımı Bölümü Lisans Öğrencileri Sergisini İstanbul Beykent Üniversitesi Fuaye alanında ziyaret edebilirsiniz.