İstanbul Beykent Üniversitesi ve Bhayangkara Jakarta Raya Üniversitesi İş Birliği ile “General Lecture” Webinarı Düzenlendi
Tarih: 08 Mayıs 2024

İstanbul Beykent Üniversitesi ve Bhayangkara Jakarta Raya Üniversitesi İş Birliği ile “General Lecture” Webinarı Düzenlendi

04 Nisan 2024 tarihinde düzenlenen İstanbul Beykent Üniversitesi ve Bhayangkara Jakarta Raya Üniversitesi İş birliği ile “General Lecture” webinar’ında üniversite öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Merve Genç konuşmacı olarak yer aldı.

Bhayangkara Jakarta Raya Üniversitesi İletişim Fakültesinin ev sahipliğinde düzenlenen webinar    04 Nisan 2024 tarihinde Türkiye saatiyle 09.00-11.00 saatleri arasında zoom üzerinden gerçekleşti. İstanbul Beykent Üniversitesi ve Bhayangkara Jakarta Raya Üniversitesi İş birliği ile “General Lecture” webinar’ında üniversite öğretim üyelerimizden, Dr. Öğr. Üyesi Merve Genç konuşmacı olarak yer alarak "Digital Activism and New Media" başlıklı bir ders anlattı.

Bhayangkara Jakarta Raya Üniversitesi ve İstanbul Beykent Üniversitesinin öğretim üyeleri ve öğrencilerinden oluşan 300'e yakın katılımcıyla oldukça verimli ve keyifli bir etkinlik gerçekleştirdi.

Webinar sonrası katılımcılara E-sertifika verilerek katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Konferans, uluslararası iş birliğine vurgu yapılırken, dijital aktivizm ve yeni medya konularında önemli bir platform sağladı.