“Grafik Tasarımcılar için Sürdürülebilirlik Stratejileri ve Çözümleri” konulu workshop Ayazağa - Maslak Yerleşkesinde gerçekleştirildi.
Tarih: 05 Mart 2024

“Grafik Tasarımcılar için Sürdürülebilirlik Stratejileri ve Çözümleri” konulu workshop Ayazağa - Maslak Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü; Erasmus Personel Ders Verme Hareketliliği kapsamında “Grafik Tasarımcılar için Sürdürülebilirlik Stratejileri ve Çözümleri” konulu workshop etkinliğini düzenledi. 

İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü; Erasmus Personel Ders Verme Hareketliliği kapsamında Portekiz ISEC – Yüksek Eğitim ve Bilim Enstitüsü’nden Doç. Dr. Manuela Maia ile workshop gerçekleştirdi.

Grafik Tasarımcılar için Sürdürülebilirlik Stratejileri ve Çözümleri konulu workshop; 21-22 Şubat 2024 tarihlerinde Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerinin katılımı ile Ayazağa-Maslak Yerleşkesinde gerçekleştirildi. 

Yürütücülüğünü Doç. Dr. Nihat Dursun, Arş. Gör. Meltem İşleyen ve Arş. Gör. Renç Şilit’in üstlendiği workshop etkinliğinin ilk gününde Doç. Dr. Manuela Maia’nın gerçekleştirdiği sunum sonrasında öğrencilerden 4 ayrı gruba ayrılarak Sürdürülebilirlik başlıklı poster tasarımı üretmeleri, ikinci gününde ise tasarımlarını sunmaları istenildi.

Etkinlik; öğrenciler tarafından oluşturulan tasarımların Doç. Dr. Manuela Maia’nın değerlendirmeleri ile son buldu.