17.Kariyer Günü, Öğrencilerin Geleceğine Yol Haritası Çiziyor
Tarih: 23 Şubat 2024

17.Kariyer Günü, Öğrencilerin Geleceğine Yol Haritası Çiziyor

17’nci Kariyer Günü, İstanbul Beykent Üniversitesi Hadımköy Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

İstanbul Beykent Üniversitesi’nin düzenlediği 17.Kariyer Günü öğrencilere, sektördeki profesyonellerle bir araya gelme ve sektör liderleriyle tanışma fırsatı sunarak, iş dünyasına daha yakından bakma imkânı sağladı. 62 Marka, 113 İnsan Kaynakları Yetkilisi,  800’ün üzerinde öğrencimiz bir araya geldi.

Etkinlikle ilgili konuşan Öğrenci Dekanlığı Koordinatörü Serhat Butur; “Staj ve iş olanaklarıyla ilgili düzenlenen kariyer gününde, öğrenciler çeşitli şirketlerle tanışma ve potansiyel işverenleriyle görüşme şansı yakalıyor. Finans, teknoloji, lojistik, turizm ve daha birçok sektörde önde gelen iş dünyası profesyonelleriyle doğrudan iletişim kurma fırsatı bulan öğrenciler, kendi alanlarındaki güncel gelişmeleri takip edebilme ve sektörel ihtiyaçları anlama şansını elde ediyorlar.” dedi.

Etkinlik, İstanbul Beykent Üniversitesi'nin kariyer uzmanları, öğrenci kulüpleri ve iş dünyasıyla kurduğu güçlü iş birlikleri sayesinde organize ediliyor.

Öğrencilerin iş dünyasıyla doğrudan etkileşim kurmalarına, değerli deneyimler edinmelerine ve kariyer hedeflerine daha bilinçli bir şekilde ilerlemelerine olanak tanıyan önemli bir organizasyon olarak gerçekleştirilmiştir.1