International D'source DIC-BHU SDGs Design Challenge B Yarışması Kazananları Belli Oldu.
Tarih: 21 Şubat 2024

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerimiz katıldıkları International D'source DIC-BHU SDGs Design Challenge B yarışmasını kazandılar.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde; Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü Başkanı Doç. Dr. Nihat Dursun tarafından yürütülen Tipografi dersinin bir parçası olarak, öğrencilerimizden Uluslararası D'source DIC-BHU Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri Tasarım Yarışması olan International D'source DIC-BHU SDGs Design Challenge B için proje üretmeleri istenmiş ve katılım zorunlu tutulmuştu.

International D'source DIC-BHU SDGs Design Challenge B yarışmasına katılan öğrencilerimizden Esra Gülver, Davut Zamur ve Gizem Sena Kobaş, DDSDC-2B - Communication Design yarışmasını kazandılar.

Organizasyonu yapan kuruluş tarafından kazanan katılımcılara D'Source-DIC, BHU Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri Tasarım Mücadelesi Başarı Ödülü Sertifikası ve Tasarım Katkısı Madalyası verildi.