Kelebeklerin Çığlığı Filmi’nin Ankara Galası Düzenleniyor
Tarih: 14 Şubat 2024

Kelebeklerin Çığlığı Filmi’nin Ankara Galası Düzenleniyor

Üniversitemiz Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cengis Asiltürk’ün yazıp yönettiği Kelebeklerin Çığlığı Filmi düzenlenen ve düzenlenecek olan Gala Organizasyonları ile geliyor.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cengis Asiltürk’ün senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği Kelebeklerin Çığlığı adlı uzun metrajlı (149 dk) sinema filminin Ankara Galası 14 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecektir.

Romanları ve filmleriyle birçok ulusal ve uluslararası ödüle layık görülen yönetmen Cengis Asiltürk’ün; üçüncü sinema filmi olan Kelebeklerin Çığlığı filminin başrollerinde Altan Akışık, Pınar Alkan, Eren Sezer, Serli Seta Nişanyan, Özgür Akdemir, Alper Kafa, Akdeniz Asiltürk, Kağan Memiş, Çetin Pınarlı ve Zaim Güvenç gibi sektörün usta isimleri yer almaktadır.

Ankara Galasının büyük ilgi görmesi beklenen filmin İstanbul Galası ise 20 Şubat sonrasında gerçekleştirilecektir.