‘Türkiye’de Uluslararası Göç, Çatışma ve Güvenlik’ konulu etkinlik zoom üzerinden gerçekleşti.
Tarih: 21 Aralık 2023

İstanbul Beykent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (İngilizce) Bölümü ve Klaus Jurgens ile 12 Aralık 2023 tarihinde ‘Türkiye’de Uluslararası Göç, Çatışma ve Güvenlik’ konulu İngilizce etkinlik zoom üzerinden gerçekleşti.

Uzman akademisyenler ve araştırmacıların bir araya gelerek Avrupa ülkelerinin uyguladığı politikalara, Türkiye’nin göç politikasının olumlu yanlarına ve farklılıklarına değinilen etkinlik; İstanbul Beykent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Armağan Gözkaman’ın açış konuşması ve Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (İngilizce) Bölüm Başkanı Doç. Dr. Deniz Yetkin Aker’in moderatörlüğü ile gerçekleşti.

Etkinlik konuğu Klaus Jurgens, konuşmasında uluslararası siyasetin çıkmazda olduğuna, Avrupa ülkelerinin uyguladığı politikalara, Türkiye’nin göç politikasının olumlu yanlarına ve farklılıklarına değindi.