“Sürdürülebilir Davranış Değişikliğine Teşvik Eden Ürün Tasarımı” Sergisi Öğrencilerimizle Buluştu.
Tarih: 21 Kasım 2023

Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencilerimizin 2022-2023 Mezuniyet Projesi kapsamında tasarladığı projelerinden oluşan “Sürdürülebilir Davranış Değişikliğine Teşvik Eden Ürün Tasarımı” temalı sergi, öğrencilerimizle buluştu.

İstanbul Beykent Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü öğrencilerimizin Arçelik iş birliği ile yürüttüğü 2022-2023 Mezuniyet Projesi kapsamında tasarladığı projelerinden oluşan “Sürdürülebilir Davranış Değişikliğine Teşvik Eden Ürün Tasarımı” temalı serginin açılışı Endüstriyel Tasarım Bölümü akademisyenleri ve öğrencilerinin katılımıyla Ayazağa-Maslak Yerleşkesi Ek-3 Blok/Ana Hol’de 14 Kasım’da gerçekleşti.

Sürdürülebilirliğe teşvik etmeyi amaçlayan sergi; Ayazağa-Maslak Yerleşkesi Ek-3 Blok/Ana Hol’de 14 Kasım - 14 Ocak tarihleri arasında ziyaret edilebilecektir.