"The Rhythm of The Loop/Döngünün Ritmi" Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
Tarih: 12 Temmuz 2023

"The Rhythm of The Loop/Döngünün Ritmi" Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Doç Dr. Burcu Pehlivan’ın "The Rhythm of The Loop/Döngünün Ritmi" isimli kişisel sergisi Yunanistan Selanik’te Artforum Gallery’de sanatseverlerle buluştu.

İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Burcu Pehlivan'ın "The Rhythm of The Loop / Döngünün Ritmi" isimli kişisel sergisi 15-25 Haziran 2023 tarihleri arasında Yunanistan Selanik'te Artforum Gallery’de sanatseverler ile buluştu.

Küratörlüğünü Pinelo Art Gallery'nin sahibi ve yöneticisi Cem Agellos Üstüner’in yaptığı ve karton üzerine yağlıboya tekniği uygulanmış çalışmalardan oluşan bu sergide; mevsimlerin ve buna bağlı olarak yaşam döngüsünün sürekli ve ritmik değişimi, balıkçıların yaşamı, yaşam mekânları ve uğraşları ele alınarak İnsan ve Doğa birlikteliği anlatılmıştır.