"Following The Great Wave/Büyük Dalganın İzinde" Sergisi Sanatseverlerle Buluştu
Tarih: 12 Temmuz 2023

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim ve Tasarımı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Pınar Ceylan’ın "Following The Great Wave/Büyük Dalganın İzinde" isimli kişisel sergisi Yunanistan Selanik’te Artforum Gallery’de sanatseverlerle buluştu.

İstanbul Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İletişim ve Tasarımı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Pınar Ceylan’ın "Following The Great Wave/Büyük Dalganın İzinde"  isimli kişisel sergisi 15-25 Haziran 2023 tarihleri arasında Yunanistan Selanik'te Artforum Gallery’de sanatseverler ile buluştu.

Pınar Ceylan'ın Japon sanatçı Hokusai'nin başyapıtlarından "Büyük Dalga" resmini yeniden uyarlayarak kendi soyut tarzıyla yorumladığı; kağıt üzerine suluboya, akrilik ve kolaj tekniğinde ürettiği çalışmalarından oluşan serginin küratörlüğünü Pinelo Art Gallery'nin sahibi ve yöneticisi Cem Agellos Üstüner üstlenmiştir.