“Kapalıçarşı’nın Tematik Rotaları” Sergisi Sanatseverlerle Buluşuyor
Tarih: 23 Haziran 2023

“Kapalıçarşı’nın Tematik Rotaları” Sergisi Sanatseverlerle Buluşuyor

Üniversitemiz Endüstriyel Tasarım Bölümü ve Fatih Belediyesi iş birliği ile düzenlenen “Kapalıçarşı’nın Tematik Rotaları” Sergisi Fatih Belediyesi Merkez Kütüphanesinde Açılıyor

İstanbul Beykent Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Bölümü ve Fatih Belediyesi iş birliği ile düzenlenen ve yürütücülüğünü Dr. Öğr. Üyesi Meltem Maralcan Gülmen, Öğr. Gör. Merve Aydın ve Arş. Gör. Damla Tuğrul’un üstlendiği sergide; Kapalıçarşı’daki gündelik ve turistik deneyimlerin somutlaştırılarak hediyelik eşya tasarımlarına dönüştürülmesi hedefleniyor.

Öğrencilerimizin ( Burak Çiriş, Bilge Dilvin Kısacık, Irmak Demiröz, Gülce Horuz, Neriman Akyüz, Berkan Ulu, Cemre Yaşar, Dilay Şanlı, Sera Mis Güner, Zeynep Döşerçakar, Aleyna Ayyıldız, Batuhan Çaldağı, İlknur Yalçınkaya, Sema Üçkardeşler, Sude Yelek, Derya Coşgun, Helin Dicle Tatlıcıoğulları, Gülben Yüce, Efe Özekmekçi, Batuhan Ulufer, Berçem Kulaksız, Helin Çiftçi, Nazlı Tosun, Şevval Çetin, Havva Bade Ergay, İrem Okutan, Ceren Turgut, Onur Atalay ) Kapalıçarşı’daki saha çalışması ve keşif gezileri sırasında tamamladıkları analiz çalışmaları ve proje maketlerini de içeren sergi, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın katılımıyla 19 Haziran - 3 Temmuz tarihleri arasında Fatih Belediyesi Merkez Kütüphanesinde ziyaret edilebilecek.