Basketbolda Türkiye Şampiyonu İstanbul Beykent Üniversitesi
Tarih: 23 Mayıs 2023

Basketbolda Türkiye Şampiyonu İstanbul Beykent Üniversitesi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TUSF) tarafından Manisa'da düzenlenen 18’inci Türkiye Üniversiteler Yaz Spor Oyunları'nda Basketbol Erkekler Türkiye şampiyonu İstanbul Beykent Üniversitesi oldu.

Geçtiğimiz yıl Avrupa Basketbol Üniversiteler Şampiyonası’nda namağlup şampiyonluk yaşayan İstanbul Beykent Üniversitesi, 18’inci Türkiye Üniversiteler Yaz Spor Oyunları final maçında Aydın Adnan Menderes Üniversitesini 78-71 mağlup ederek Türkiye şampiyonu oldu.

50 ÜNİVERSİTEDEN BİN 400 SPORCU KATILDI

Manisa'da devam eden 18’inci Türkiye Üniversiteler Yaz Spor Oyunları müsabakaları 26 Mayıs Cuma günü tamamlanacak. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen oyunlara 50 üniversiteden bin 400 sporcu katıldı.