Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencilerine Kısa Film Yarışmasında İkincilik Ödülü
Tarih: 06 Ocak 2023

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 3. Sınıf öğrencileri Ali İhsan Öksüz ve Aydın Emre Ertemoğlu, Yeşilay’ın düzenlediği Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışmasında ikincilik ödülüne layık görüldü.

Yeşilay ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla ‘’Gençlerin gözünden Uyuşturucu Madde Bağımlılığı’’ temasıyla düzenlenen Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışmasına Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 3. Sınıf öğrencileri Ali İhsan Öksüz ve Aydın Emre Ertemoğlu katıldı. Belgesel kategorisinde yarışan öğrencilerimiz ‘Uyan’ isimli filmleriyle ikincilik ödülünün sahibi oldular. Beykent Üniversitesi olarak öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.