TEPE SEO Dijital Pazarlama Beraberliğinde E-Ticaret Programı Tamamlandı
Tarih: 16 Kasım 2022

TEPE SEO Dijital Pazarlama Beraberliğinde E-Ticaret Programı Tamamlandı

Beykent Üniversitesi Öğrenci Dekanlığı ve TEPE SEO Dijital Pazarlama çalışmalarıyla gerçekleştirilen etkinlik, toplamda 6 eğitim ile 3 hafta boyunca devam etti. Program, öğrenci ve mezunları dijital pazarlama ve e-ticaretin püf noktaları konusunda bilgilendirmeyi amaçladı.

25 Ekim – 10 Kasım tarihleri arasında; E-Ticaret Nedir, Yazılım Gereksinimleri ve Dijital Pazarlama Kanalları, Dijital Pazarlamada Dönüşüm Artırmanın Püf Noktaları, Google Ads, İçerik Pazarlaması, SEO 1. Oturum ve SEO 2. Oturum eğitimleri TEPE SEO Dijital Pazarlama Yetkilileri tarafından verildi. Eğitimleri sırasıyla, İş ve Süreç Geliştirme Yöneticisi Gizem Aksoy Köksal, Operasyon Yöneticisi Erhan Mutlu, Satış ve Pazarlama Uzmanı İrem Bostancı, Kurucu Yönetici Giray Aslan ve Operasyon Uzmanı Utkan Can gerçekleştirdi.

Program sonunda öğrenci ve mezunların kariyer hayatlarına katkı yapmaları hedeflendi. Programa katılan öğrenciler ileriki dönemlerde zorunlu / gönüllü stajları ve iş başvuruları için de TEPE SEO Dijital Pazarlama ve şirketin çözüm ortaklarında kariyer sürecine başlayabilecek.