Sinema ve Televizyon Yüksek Lisans Programı Öğrencimizin Başarısı
Tarih: 31 Ekim 2022

Sinema ve Televizyon Yüksek Lisans Programı Öğrencimizin Başarısı

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Sinema ve Televizyon Yüksek Lisans Programı öğrencisi İrem Aydın, “Rock Müziğinde Protest Söylem: Moğollar Örneği” başlıklı tez çalışmasıyla 33. Ankara Film Festivali ve 21. Boston Türk Film Festivali Yarışması’nda yer alacak.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Sinema ve Televizyon Yüksek Lisans Programı öğrencisi İrem Aydın, Prof. Dr. Burak Buyan tez danışmanlığında hazırladığı “Rock Müziğinde Protest Söylem: Moğollar Örneği” başlıklı tez filmiyle 3-11 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 33. Ankara Film Festivali’nde yakın tarih çalışmaları arasında yer alacak olup, 21. Boston Türk Film Festivali Yarışma seçkisine kabul edilmiştir.

Beykent Üniversitesi olarak öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.