Havacılık Eğitimindeki Başarılarını İki Ödülle Tescillediler
Tarih: 27 Ekim 2022

Havacılık Eğitimindeki Başarılarını İki Ödülle Tescillediler

Bluesky Awards ‘Havacılık Başarı Ödülleri’ ve ‘Havacılık Proje Ödülleri’ kazananları belli oldu. Havacılık endüstrisindeki başarıyı ve mükemmelliği tescilleyen ‘Havacılık Başarı Ödülleri’nde Beykent Üniversitesi 2 farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye’nin bağımsız ilk ve tek havacılık başarı ödülleri organizasyonu “Bluesky Awards 2022” sahiplerini buldu. ‘Havacılık Başarı Ödülleri’ ve ‘Havacılık Proje Ödülleri’ olarak iki farklı alanda düzenlenen yarışma, havacılık endüstrisinde başarıyı, mükemmelliği belirleyerek ödüllendirmeyi amaç ediniyor.

BEYKENT’E İKİ ÖDÜL BİRDEN

Havacılık eğitimindeki başarısını ve marka değerini Bluesky Awards ile tescilleyen Beykent Üniversitesi, Yılın Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Bölümü ve Yılın Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Bölümü ödüllerinin sahibi oldu.