12 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 14.00'te Prof. Dr. Elif ÇEPNİ tarafından çevrimiçi olarak gerçekleştirilen Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından organize edilen Kalite Buluşmalarının ikinci serisine katılım gerçekleştirildi
Tarih: 17 Ekim 2022

Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten, aynı zamanda Gelecek Okuryazarlığı UNESCO Kürsü Başkanı olan Prof. Dr. Elif Çepni’nin katkı ve katılımlarıyla “Değişim Yönetiminde Gelecek Senaryolarının Kullanımı” başlığı altında gerçekleştirilen etkinliğe, Beykent Üniversitesi tarafından katılım gerçekleştirilmiştir. Üniversitelerin stratejik plan hazırlarken nelere dikkat edilmesi gerektiği, uzun vadeli ve değişik senaryoları içeren stratejik plan hazırlamalarının daha sağlıklı ilerlemelerine yardımcı olacağı vurgulanmıştır.