Beykent Üniversitesinden Duyuru
Tarih: 19 Ağustos 2022

Beykent Üniversitesinden Duyuru

Beykent Üniversitesi 2022-2023 kayıt yenileme ücretleri, dünyada ve ülkemizdeki olağanüstü ekonomik koşullar nedeni ile zorunlu olarak güncellenmişti.
Bu süreçte bazı öğrencilerimizin haklarını yasal zeminlerde aramasının bir sonucu olarak, yargı kararları dikkate alınmış, kayıt yenileme ücretleri; bir önceki yılın ücretleri üzerinden 2022 yılı Temmuz ayı TÜFE oranı olan %79,60 artış ile belirlenmiştir.
Söz konusu oran peşin ödemede geçerli olup, ücretlerini vadeli olarak ödemek isteyenler için vade farkı uygulanacaktır.
Bu koşullar altında, kayıt yenileme işlemleri muhasebe ve banka çalışmalarının tamamlanmasından sonra
29 Ağustos -12 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır.
Kayıt yenileme sürecini gerçekleştirmiş olan öğrencilerimizin işlemleri ve varsa iadeleri, çalışmaların tamamlanmasından sonra yapılabilecektir.
2022-2023 akademik yılında bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.