Beykent Üniversitesi Kurumsal Basketbol Takımı, Kurumsal Basketbol Ligi’ni  (CBL Corparate Basketball League) 3’üncü Tamamladı.
Tarih: 24 Ocak 2022

Beykent Üniversitesi Kurumsal Basketbol Takımı, Kurumsal Basketbol Ligi’ni (CBL Corparate Basketball League) 3’üncü Tamamladı.

Kurum çalışanlarının oluşturduğu basketbol takımlarının birbiriyle yarıştığı Kurumsal Basketbol Ligi 3’üncüsü belli oldu. Beykent Üniversitesi Kurumsal Basketbol Takımı, A grubu 3’üncülük – 4’üncülük maçında İstanbul Ecza Odası’nı 88 – 59 mağlup ederek, adını 3’üncülüğe yazdırdı. Maçın oyuncusu ise 28 sayı, 5 asist ile oynayan Beykent Üniversitesi Kurumsal Basketbol Takımı’ndan Erkan Çelik oldu.

4’üncü kez turnuvaya katılan Beykent Üniversitesi Kurum Basketbol takımının daha önce C Ligi'nde şampiyonluğu bulunuyor.