Beykent Üniversitesi Türk Teknoloji Şirketi ile birlikte CES 2022'de
Tarih: 07 Ocak 2022

Beykent Üniversitesi Türk Teknoloji Şirketi ile birlikte CES 2022'de

1967'den beri ABD'de düzenlenen ve dünyanın en büyük teknoloji etkinliklerinden biri olarak kabul edilen CES'te bu yıl ilk defa Türk teknoloji şirketleri bir Pavillion altında toplandı. İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen delegasyona 28 Teknoloji Firması katılım gösterdi.

"Türkiye'nin Teknolojisini Dünya ile Tanıştırıyoruz" sloganı ile gerçekleştirilen delegasyon bu yıl Teknoloji Transfer Ofisi Direktörümüz Dr. Öğr. Üyesi Ali KURT'un katılım ve organizasyon desteği ile başladı. 

Beykent Üniversitesi'nin inovasyon, teknoloji ve girişimcilik faaliyetlerinde son dönemde ortaya koyduğu vizyonun bir sonucu olarak katılım gösterilen etkinlik, Türk teknoloji şirkletlerinin uluslararası pazarlara açılımı açısından büyük önem taşımaktadır. Yine aynı doğrultuda teknoloji ve inovasyon tabanlı girişimcilik faaliyetlerinin uluslararası bir boyut kazanması için Beykent Üniversitesi tarafından hazırlanan ve İSTKA tarafından desteklenmesine karar verilen "Uluslararası Girişimcilik Merkezi İSTANBUL" Projesi de 1 Ocak itibarı ile başladı.