Öğrencilerimize, Hemşirelikte İnovasyon Ödülü!
Tarih: 10 Kasım 2020

Öğrencilerimize, Hemşirelikte İnovasyon Ödülü!

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Hemşirelik bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hatice Dilek Doğan'ın öncülüğünde, 3. sınıf öğrencilerimiz Serhat İsingir ve Burhan Ertekin, Hemşirelikte İnovasyon Yarışmasında 3.'lük ödülü kazandı!

Hemşirelik bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hatice Dilek Doğan'ın öncülüğünde, 3. sınıf öğrencilerimiz İsingir ve Ertekin, Hemşirelikte İnovasyon Yarışmasında 3.'lük ödülü kazandı!

Yarışma, 22-24 Ekim tarihleri arasında İnovatif Hemşirelik Derneği tarafından, II. Uluslararası İnovatif Hemşirelik Kongresi 1. İnovatif Hemşirelik Öğrencileri Sempozyumu kapsamında gerçekleştirildi.

TÜSEB Başkanı Prof. Dr. Erhan Akdoğan, TÜBİTAK Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hasan Mandal’ın da katıldığı sempozyum adına yapılan yarışmada, ''Hava Kilitli Serum Torbası'' projesiyle ödül kazanan öğrencilerimizi ve hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.