Meslek Yüksekokulu Mezunları Bir Araya Geliyor
Tarih: 19 Şubat 2020

Meslek Yüksekokulu Mezunları Bir Araya Geliyor

Beykent Üniversitesi Meslek Yüksekokulu mezunları, ortak duygular içerisinde, farklı tecrübeleri bir araya getirerek güçlü bir ağ oluşturmaya devam ediyor.

Beykent Üniversitesi Mezunlar Derneği (BUMEZ) tarafından düzenlenen Meslek Yüksekokulu Mezun Buluşması 29 Şubat 2020 Cumartesi günü 14.00'de Beylikdüzü Yerleşkemizde gerçekleştirilecek.

Birbirine Beykent’ten bağlı mezunlarımızın, profesyonel ilişkilerini güçlendirmek, aidiyet gelenekleri oluşturmak ve canlı bir sosyal platform yaratmak amacıyla düzenlenen mezun buluşmalarına, farklı dönemlerden çok sayıda mezunumuzun katılım göstermesi bekleniyor.