Perde’ye 3 Ödül Birden!
Tarih: 11 Aralık 2019

Perde’ye 3 Ödül Birden!

Doç. Dr. Erkut Altındağ, yönettiği ‘Perde’ adlı filmiyle, Şili’de düzenlenen South Film and Arts Academy Uluslararası Film Festivalinden üç ödülle döndü.

Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdür Yardımcısı ve İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erkut Altındağ’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘Perde’ adlı film, Şili’de düzenlenen South Film and Arts Academy Uluslararası Film Festivalinde üç ödül birden kazandı.

‘‘En İyi Kurgu’’, ‘‘En İyi Suç Kısa Filmi’’ ve ‘‘En İyi Kostüm Tasarımı’’ dallarında ödüle layık görülen filmde, bir grup tiyatrocu bir araya gelerek, bir sonraki oyunlarını ve rollerini derinlemesine tartışıyor.

Yönetmen koltuğuna Doç. Dr. Altındağ’ın oturduğu filmin başrollerini ise, Ayşe Günsel, Gizem Taşkın ve Meslek Yüksekokulumuzdan Lojistik Programı Dr. Öğr. Üyesi Bora Coşar paylaşıyor.