Beykent’te Microsoft Azure Ayrıcalığı!
Tarih: 12 Kasım 2019

Beykent’te Microsoft Azure Ayrıcalığı!

Microsoft Azure, Microsoft işletim sistemleri ve birçok Microsoft programı, Üniversitemiz tarafından akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz için ücretsiz hizmete açıldı.

Üniversitemiz, Microsoft’un son sürüm işletim sistemi ve tasarım-kodlama programlarının yanı sıra, pek çok hizmeti içinde barındıran Microsoft Azure platformunu, akademisyenlerimize ve öğrencilerimize özel olarak, ücretsiz şekilde hizmete açtı.

Microsoft Azure ne işe yarar?

Üniversitemizin sağladığı ayrıcalıkla; akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin Microsoft’un lisanslı işletim sistemlerini, tasarım ve kodlama programları gibi pek çok programı ücretsiz olarak indirebileceği Microsoft Azure, bu hizmetlerin yanı sıra; kullanıcılarına bulut platformu olarak da hizmet sağlıyor.

Azure’da ayrıca, kendi sunucunuzu kurabilir, altyapı oluşturabilirsiniz. Azure kullanıcıları web sunucularını barındırma, e-mail sunucusu oluşturma, veri tabanı sunucusu, dosya depolama sunucusu, sanal makineler, kullanıcı dizinleri, web uygulamaları, mobil uygulamalar gibi servisler oluşturma imkânı yakalıyor.

Beykent’te Microsoft Azure ayrıcalığından hemen faydalanabilirsiniz.