dis-beyaz-onluk-1920-400
Tarih: 26 Eylül 2019

Diş Hekimliği Fakültesinde Mesleğe İlk Adım

Diş Hekimliği Fakültesi 1. Sınıf öğrencilerimiz, Beyaz Önlük Giyme Töreniyle, mesleğe ilk adımlarını attılar.

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi tarafından düzenlenen 2019-2020 Akademik Yılı Beyaz Önlük Giyme Töreni, Büyükçekmece Yerleşkesi D Blok Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Törende Açış Konuşmasını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şeyma Aydınoğlu yaparken, İlk Dersi ise, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Bülent Katiboğlu verdi.

Konuşmaların ardından, öğrencilerimiz beyaz önlüklerini giyerek mesleğe ilk adımını attı.

Akademisyenlerimizin, öğrencilerimizin ve ailelerinin katılım sağladığı törende öğrencilerimiz, pırıl pırıl bir geleceğin ve kariyerin temsili niteliğindeki beyaz önlükleriyle, anne babalarına gurur dolu anlar yaşattı.