2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreni 30 Eylül'de
Tarih: 23 Eylül 2019

2019-2020 Akademik Yıl Açılış Töreni 30 Eylül'de

Üniversitemiz, 2019-2020 Akademik Yılına 30 Eylül Pazartesi günü 'Merhaba' diyecek.

Büyükçekmece Yerleşkesi Yeni Bina Adem Çelik Kongre Salonunda gerçekleştirilecek Akademik Yıl Açılış Töreni 30 Eylül Pazartesi günü saat 10.00'da başlayacak.

Rektörümüz Prof. Dr. Murat Ferman’ın Akademik Yıl Açış Konuşmasını gerçekleştireceği törende, Açış Dersini ise, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Vahit Turhan verecek.

Prof. Dr. Turhan’ın, ‘‘Küreselleşen Dünyada Siyaset Arayışı’’na ilişkin dersinin yanı sıra; törende, 2019/2020 Eğitim Öğretim Döneminde Fakülte ve Yüksekokullarımıza birincilikle yerleşen öğrencilere ödül verilecek.

Akademik Yıl Açılışı, Üniversitemize yeni katılan öğrencilerimiz için düzenlenecek olan oryantasyon eğitiminin ardından sona erecek.

Büyükçekmece Yerleşkesi Yeni Bina Adem Çelik Kongre Salonunda gerçekleştirilecek olan Akademik Yıl Açılış Töreni, diğer yerleşkelerimizden de canlı olarak izlenebilecek.