BeykentHosgeldin-1920x400
Tarih: 16 Ağustos 2019

Beykent Üniversitesine Hoş Geldin!

Hayal Ettin, Geleceği Hedefledin! Aramıza Hoş Geldin!

KAYIT İŞLEMLERİ

2019-2020 Eğitim - Öğretim Yılı öğrenci kayıt işlemleri, 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında Ayazağa-Maslak Yerleşkesi, Büyükçekmece Yerleşkesi ve Büyükçekmece Yerleşkesi Yeni Binada gerçekleştirilecektir. İlgili tarihten önce kayıt işlemlerini gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimizi sonuçlar açıklandıktan sonra yerleşkelerimize bekliyoruz.

Sevgili Öğrencilerimiz,

ÖSYM yerleştirme sonuçlarına göre, Beykent Ailesinin üyesi oldunuz. Sizi gösterdiğiniz başarıdan dolayı kutluyor, ailenizi de sizin gibi başarılı bir evlat yetiştirdiği için tebrik ediyoruz. 

Üniversitemizi tercih ederek, geleceğiniz adına sağlam bir adım atmış bulunmaktasınız. Temelleri sağlam atılmış bir gelecek; nitelikli, programlı, üretebilen eğitimle hayat bulur. 

Eğitim – öğretimin yalnızca bilgi aktarımı olmadığı ve yetiştirilen bireylerin toplumun önemli birer parçası olduğu bilinciyle hareket eden üniversitemiz, sizleri küresel rekabete hazırlayacaktır.

Etkin öğrenme stratejilerine sahip, analitik düşünebilen, yaratıcı, özgün, girişken ve sosyal becerileri yüksek bireylere dönüşmenizi sağlamak için son derece modern bir eğitim programına tabi tutulacaksınız.

Beykent Ailesinin bir üyesi olarak, kapıdan içeri attığınız ilk adımınızla birlikte, güçlü akademik kadromuz ve gelişmiş iş olanaklarının yanı sıra, sosyal imkânlarımızla yanınızda olacağımızdan emin olabilirsiniz.

Öğrenciliğiniz süresince, yabancı dil eğitimi, yerleşkelerimizdeki sosyal yaşam, burs seçenekleri, staj imkânları ve sosyal etkinliklerimizden yararlanmanızın ötesinde, mezuniyetiniz sonrasında da yanınızda olacağımızı bilmenizi isterim.

Uluslararası alanda iş birliği yaptığımız kuruluşlar, kaliteli iş olanakları ve Kişisel Gelişim ve Kariyer Birimimizle her daim yanınızdayız.

Başarı dolu bir geleceğe atacağınız tüm adımlarınızda sizinleyiz…

Size ve ailenize sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler diliyor, sevgiyle gözlerinizden öpüyorum.

Prof. Dr. Murat Ferman
Rektör

• Güzel Sanatlar Fakültesi

• Hukuk Fakültesi

• İletişim Fakültesi

• Mühendislik - Mimarlık Fakültesi 

• Diş Hekimliği Fakültesi

• Fen - Edebiyat Fakültesi

• Meslek Yüksekokulu (Sağlık Programları)

• Sağlık Bilimleri Yüksekokulu

• Tıp Fakültesi 

• İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

• Meslek Yüksekokulu (Teknik Programlar) 

Kayıt işlemi için yerleşkelerimize gelmeden önce 
https://obs.beykent.edu.tr/oibs/ogrsis/ogr_on_kayit_op.aspx adresinde yer alan web ön kayıt bilgi formunun eksiksiz doldurulması ve kayıt sırasında imzalı çıktısının teslim edilmesi gerekmektedir. 

 

Kayıt İşlemleri Rehberi için tıklayınız.
Öğrenci El Kitapçığı için tıklayınız.
Yabancı Dil Hazırlık Seviye Tespit ve Yeterlilik Sınavı 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında Ayazağa-Maslak Yerleşkesi, Büyükçekmece Yerleşkesi ve Büyükçekmece Yerleşkesi Yeni Binada yapılacaktır. İsteğe Bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfında %50 indirim imkanı bulunmaktadır.

Yabancı Dil Hazırlık El Kitabı için tıklayınız.
Meslek Yüksekokulu Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği programını kazanan öğrencilerimiz için aranan koşullar için tıklayınız. 
Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programını kazanan öğrencilerimiz için aranan koşullar için tıklayınız.
Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı yetkili sağlık kuruluşları için tıklayınız.

• Üniversitemizi kazanan ancak ortaöğretim kurumlarından mezun olamayan öğrencilerin 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında geçici kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Mezun olduktan sonra belgelerini 31 Aralık 2019 tarihine kadar üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.