2019-voleybol--banner
Tarih: 03 Ağustos 2019

Avrupa’da Üst Üste 2. Kez Namağlup Şampiyonuz!

Erkek Voleybol Takımımız, 2019 Avrupa Üniversiteler Voleybol Şampiyonasında üst üste 2. kez namağlup şampiyon oldu.

Filenin Beyleri, Polonya’nın Lodz kentinde düzenlenen şampiyonada geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yoluna namağlup devam ederek kupaya uzandı.

Gruplarda üçte üçe yaptık

İki yıldır, Avrupa’da ülkemizi gururla temsil eden Voleybol Takımımız gruptaki ilk maçında Hırvat temsilcisi University of Josip Juraj ile karşılaştı. Filenin Beyleri, rakibini 3-1’lik skorla mağlup ederken, gruptaki diğer iki karşılaşmada da Portekizli University of Minho ve İsrailli Ruppin A. Center’ı da 3-0’lık skorla yenerek, C Grubunda üçte üç yaptı.

Çeyrek final ve yarı finalde zorlanmadık

Lider olarak gruptan çıkma başarısı gösteren takımımız, çeyrek finalde ise, turnuvanın ev sahibi Polonya temsilcisi Lodz University of Technology ile karşılaştı. Rakibini 3-0’lık net skorla mağlup eden Filenin Beyleri, yarı finalde ise Moldova ekibi Moldova State University’i 3-1’lik skorla geçmeyi başardı.

Finalde yine mağlup ettik

Finalde ise, gruplarda 3-1’lik skorla mağlup ettiği Hırvat ekibi University of Josip Juraj ile karşılaşan takımımız, rakibini bu defa da 3-0’lık skorla mağlup ederek, şampiyon olma başarısı gösterdi.

İki yıldır ülkemizi gururla temsil ediyoruz!

İki yıldır Avrupa’da ülkemizi gururla temsil eden ve yoluna namağlup devam eden Voleybol Takımımızı, başarının asla tesadüf olmadığını gösterdikleri için can-ı gönülden kutlarız! 


Spordaki başarılarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız.