Öğrencilerimiz, 5. Uluslararası TURKCESS Eğitim ve Sosyal Bilimler Kongresinde Projelerini Sundu
Tarih: 01 Ağustos 2019

Öğrencilerimiz, 5. Uluslararası TURKCESS Eğitim ve Sosyal Bilimler Kongresinde Projelerini Sundu

Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümünden öğrencilerimiz, 5. Uluslararası TURKCESS Eğitim ve Sosyal Bilimler Kongresinde araştırma projelerini sundu.

Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümünden öğrencilerimiz, İstanbul’da gerçekleştirilen 5. Uluslararası TURKCESS Eğitim ve Sosyal Bilimler Kongresine katıldı.

Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Kahraman ve Dr. Öğr. Üyesi Ali Dayi’nin koordinatörlüğünde öğrencilerimiz, hazırladıkları araştırma projelerini, uluslararası kongrede sunarak önemli bir deneyim kazandı.

Bu kapsamda, Psikoloji Bölümü öğrencilerimiz Nilüfer Tütüncü ve Hande Bahtiyar, ‘‘Yetişkinlerde Sosyal Medya Bağımlılığının Sosyal Görünüş Kaygısı, Vücut Algısı ve Sosyal Zekâ ile İlişkisi’’ konulu araştırma projelerini katılımcılarla paylaşırken, Gizem Gülden de ‘‘Narsistik Kişilik Özelliklerinin Empati, Problem Çözme Becerisi ve Yaşam Doyumu Arasındaki İlişkinin Araştırılması’’ başlıklı araştırmasını paylaştı.

Öğrencilerimiz Mete Efendioğlu, Levent Furkan Kızılay ve Tufan Kılıç ise, “Üniversite Öğrencilerinde Akıllı Telefon Bağımlılığı Belirtileri, Kendine Sabotaj ve Duygusal Zekâ Arasındaki İlişkinin İncelenmesi” başlıklı araştırmalarını paylaştılar.

Beşincisi düzenlenen Uluslararası TURKCESS Eğitim ve Sosyal Bilimler Kongresine katılarak, Üniversitemizi temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder, araştırmalarının devamını dileriz.