15-temmuz-foto-1920x400
Tarih: 15 Temmuz 2019

Beykent Üniversitesi Senato Kararı

15 Temmuz Özel Gündemiyle toplanan Senatomuzdan, kamuoyuna duyuru.

Senatomuz, Büyükçekmece Yerleşkesi Yeni Binada, 15 Temmuz Özel Gündemiyle toplantı gerçekleştirmiştir.

Toplantıda oybirliğiyle alınan ve kamuoyuna duyurulan kararda;

''15 Temmuz 2016 tarihli darbe teşebbüsünün , milletimizin demokrasiye sahip çıkan güçlü iradesiyle başarısız kılınmasının yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Mustafa Kemal ATATÜRK'ün, ''Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir'' ilkesi temelinde Aziz Türk Milletinin sağduyusuna olan güvenimiz tamdır.

Beykent Üniversitesi olarak, 15 Temmuz teşebbüsünden edinilen deneyimler ve alınan dersler çerçevesinde, her türlü kisve, görüntü ve gerekçe arkasına sığınmış demokrasi ve milli birlik karşıtı oluşum ve hareketlere karşı bilinçli ve kararlı duruşumuzun süreceğini kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz.'' ifadeleri yer almaktadır.