Medya ve İletişim Bölümünden Öğrencilerimiz, TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasında Ödül Aldı!
Tarih: 05 Temmuz 2019

Medya ve İletişim Bölümü öğrencilerimiz Burak Kaya ve Burak Örnek, TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasında ‘Sosyal Medya Projesi’ alanında birincilik ödülü aldı.

Bu yıl 5'incisi düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasında; ülkemizin yanı sıra, Orta Asya Türk Cumhuriyetleri ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden de katılımcılar yer aldı.

Radyo, Televizyon, Haber ve İnternet Yayıncılığı ana kategorileri ve alt kategorilerde düzenlenen yarışmanın sonuçları TRT'nin İstanbul Tepebaşı Stüdyolarında düzenlenen törende açıklandı.

İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Bölümü öğrencilerinden Burak Kaya ve Burak Örnek bitirme projesi kapsamında yapmış oldukları “Videolugat” adlı eserleriyle  İnternet yayıncılığı” kategorisi “Sosyal Medya Projesi” alanında birincilik ödülünü aldılar.

52 üniversiteden 1.021 öğrencinin katıldığı ve 738 projenin değerlendirildiği yarışmadan birincilikle dönen öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.