hamiyet-kızıl-1920x400
Tarih: 12 Haziran 2019

Öğr. Gör. Hamiyet Kızıl’a ‘İnovatif ürün’ Ödülü

Hemşirelik Bölümü Öğr. Gör. Hamiyet Kızıl, Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘İnovatif Ürün Yarışması’nda ödüle layık görüldü.

Sağlık Bilimleri Yüksekokulumuzun Hemşirelik Bölümü Öğr. Gör. Hamiyet Kızıl, "Nazogastrik Sonda Öğretiminde Hibrid Simülasyon" adlı eğitim teknolojisi ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin düzenlediği ‘İnovatif Ürün Yarışmasında’ ‘Eğitim Materyali’ Ödülüne layık görüldü.

Kızıl’ın projesi olan Nazogastrik Sonda Öğretiminde Hibrid Simülasyon, teknoloji çağında doğmuş, Z kuşağı olarak adlandırılan genç nesil için, klinik ve laboratuvara ihtiyaç duymadan kalıcı öğrenimi kolaylaştırıyor.

Kızıl, ödül almaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirterek, en kısa zamanda ürünün patentini de alacağını söyledi.