bankacilik ve finans sertifika
Tarih: 24 Mayıs 2019

Öğrencilerimiz Sertifika Programları ile Bir Adım Önde

İİBF tarafından öğrencilerin kariyerlerinde fark yaratabilmesi adına düzenlenen sertifika programları sona erdi. Katılımcılar sertifikalarını alarak, sektörde bir adım öne geçme fırsatı yakaladı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından öğrencilerin kariyerlerinde fark yaratabilmesi adına Sektör – İşbirliği ile düzenlediği İktisat, Satış Teknikleri, İnsan Yönetimi ve Bankacılık Finans Sertifika Programları Ayazağa - Maslak Yerleşkesinde sertifika töreni ile son buldu.

Program koordinatörü öğretim üyelerimiz; Prof. Dr. Özgür Ömer Ersin, Doç. Dr. Mine Afacan Fındıklı, Dr. Öğr. Üyesi Vedat Akman, Dr. Öğr. Üyesi Gülay Selvi Hanişoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Ayfer Ustabaş, Dr. Öğr. Üyesi Dilaysu Çınar, Dr. Öğr. Üyesi Tutku Tuncalı Yaman ve Dr. Öğretim Üyesi Duygu Acar Erdur sertifika programları sonrasında, öğrencilerimize eğitim süreci boyunca gerekli bilimsel alt yapıyı edinmelerinde destek olduklarını belirterek, bunun yanında öğrencilerimizin sektörden tecrübeli isimlerle de bir araya gelmesinin önemine vurgu yaptılar.

Tören, sertifikaların teslim edilmesi ve katılımcılara teşekkürle sona erdi.