İletini Tasarla Yarışmasında ‘Tek Göz Kapalı 60 Yıl’a Ödül
Tarih: 14 Mayıs 2019

İletini Tasarla Yarışmasında ‘Tek Göz Kapalı 60 Yıl’a Ödül

İletini Tasarla Yarışmasında ‘Tek Göz Kapalı 60 Yıl’ belgeseliyle, öğrencilerimiz Doğukan Şimşek, Mert Koç ve Mehmet Can Akkaya ödül aldı.

Üniversitemiz İletişim Fakültesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen İletişim Günleri kapsamında düzenlenen İletini Tasarla Yarışmasının Video Kategorisinde, ‘Tek Göz Kapalı 60 Yıl’ belgeseliyle, öğrencilerimiz Doğukan Şimşek, Mert Koç ve Mehmet Can Akkaya birinci oldu.

Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümünden öğrencilerimiz Şimşek, Koç ve Akkaya’nın belgeseli, Ara Güler’in hayatı ve mesleki tavsiyelerini konu ediniyor.

İçerik ve çekim tekniklerinin değerlendirildiği yarışmada ödül alan belgeselde ayrıca; Milliyet Gazetesi Foto Muhabiri ve aynı zamanda Güler’in öğrencisi Ercan Arslan, Doğuş Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Zeynep Özkaya ile Güler hakkında röportajlar yer alıyor.