burakkozanbanner
Tarih: 14 Mayıs 2019

Öğrencimiz Burak Kozan, ‘Göbeklitepe: Tarihin Dibi’ projesiyle Ödül Kazandı

Kozan, TÜHİD’in düzenlediği 18. Altın Pusula Genç İletişimciler Ödülünün sahibi oldu.

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği’nin (TÜHİD) düzenlemiş olduğu 18. Altın Pusula Genç İletişimciler Ödülünü bu yıl, Beykent Üniversitesi ve Galatasaray Üniversitesi öğrencilerinin birlikte hazırladığı "Göbeklitepe: Tarihin Dibi" projesi kazandı.

Üniversitemiz öğrencilerinden Yönetim Bilişim Sistemleri 3. Sınıf öğrencisi Burak Kozan'ın yer aldığı bu proje ile Türkiye'nin uluslararası planda nasıl ön plana çıkacağı tasarlandı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Fecir Alptekin, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’nın yanı sıra; iletişim sektörünün duayenlerinden Betül Mardin, sivil toplum temsilcileri, halkla ilişkiler uzmanları, medya temsilcileri, akademisyenler ve genç iletişimcilerin de yer aldığı gece, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirildi.

300'ün üzerinde projeyi değerlendiren TÜHİD'in bu yılki etkinliğine sanat ve iş dünyasından pek çok kişi katılım gösterdi.

Öğrencimizin ödül kazanan projesi, dijital ve geleneksel iletişim araçlarını bir arada kullanmasıyla jüriden büyük beğeni toplandı.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.