Öğrencimiz Ramazan Kaya Oxford Yarışmasında Dereceye Girdi
Tarih: 03 Mayıs 2019

Öğrencimiz Ramazan Kaya Oxford Yarışmasında Dereceye Girdi

Oxford University Press Türkiye’nin bu yıl ikincisini düzenlediği ORA (Oxford Readers’ Academy) Üniversitelerarası Kitap Okuma Yarışmasında Yabancı Diller Yüksekokulu öğrencimiz Ramazan Kaya dereceye girerek, 5. oldu.

Öğrencimiz Ramazan Kaya, Türkiye genelinde farklı üniversitelerin hazırlık sınıfı öğrencilerinin katılım gösterdiği “ORA 19 Digitalizing Reading – Oxford Readers’ Academy” yarışmasında beşinci oldu.

Katılımcı üniversitelerin kendi ön elemeleri sonucu final turuna katılmak üzere seçtikleri projelerin değerlendirildiği yarışmada, Türkiye genelinde ilk 10’a giren proje sahipleri ödül almaya hak kazanmış oldu.

Kaya elde ettiği dereceyle, 4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde Darıca’da yapılacak olan eğitim kampına, danışman Öğretim Görevlimiz Nasser Saboury ile birlikte katılacaktır.

Yarışmaya ilk katılım yılımızda Üniversitemize derece getiren öğrencimizi kutlar, Öğretim Görevlimiz Nasser Saboury ve İngilizce Hazırlık Program Başkanımız Öğr. Gör. Ayşe Umut Arıbaş’a yardım ve destekleri için teşekkür ederiz.