iletisim-gunleri-1920x400
Tarih: 03 Mayıs 2019

3. Beykent İletişim Günlerinde Ödüller Sahiplerini Buldu

İletişim Fakültemiz tarafından düzenlenen 3. Beykent İletişim Günleri sona erdi. İletişim Günleri kapsamında düzenlenen 'İletini Tasarla' Yarışmasında da ödüller sahiplerini buldu.

Ayazağa - Maslak Yerleşkemizde gerçekleştirilen 3. Beykent İletişim Günlerinde, öğrencilerimiz, iletişim dünyasının önemli isimleriyle bir araya gelerek, onların bilgi birikim ve tecrübelerinden yararlanma fırsatı buldular.

Katılımcılar arasında yer alan, 4129Grey Kreatif Direktörü Ahmet Terzioğlu, Admatic Medya AŞ Reklam Grup Başkanı Savaş Yılmazer, MediaCat Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan ve GittiGidiyor.com Dijital Pazarlama ve CRM Müdürü Mine Kohen, poltio.com Kurucu ortağı Vildan Ay Döşlüoğlu, öğrencilerimizin sorularını cevapladı.

‘‘Yalnızca bir toplantı değil’’

Dijital çağa yön vermek ve çağın niteliklerine uyum sağlayan eğitimli profesyoneller yetiştirmek hedefiyle düzenlenen İletişim Günlerine dair açıklamada bulunan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Makal, ‘‘İletişim Günleri bizim için yalnızca bir toplantı değildir. Yeni Medya diye bir olgu var artık. Üniversitelerde okutuluyor. Bizler etkinliğimizle bütün bunların hem farkına varılmasını amaçladık hem de değerlendirmesini yaptık. Aslında kendimize de bir ayna tutmuş olduk. Dışarıya da konunun önemine dair çok önemli bir pencere açtık. Burada bunların konuşulması, gelecekte iletişimde her şeyin nasıl ve neden değişmekte olduğunun da cevabı olacaktır” şeklinde konuştu.

“Öğrencilerimizi sektörün profesyonelleriyle buluşturduk”

Öğrencileri sektörün önde gelen isimleriyle buluşturduklarını kaydeden Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Asuman Kutlu ise, “Öğrencilerimiz üniversitemizden mezun olduktan sonra sektörün içine girecekler. Onların profesyonellerle bir ağ oluşturmaları gerekiyor. Bunun yanında ‘Dünyada neler oluyor?' bilgisini onlara akademinin içerisindeyken vermek istiyoruz. O nedenle bu tarz etkinler düzenleyerek onları sektörün profesyonelleriyle buluşturmaya gayret ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

İletişim Günlerinin bu yıl ki teması ise, ‘Dijital Fikirler, Dijital Başarılar' oldu. Bu kapsamda dijital dünyanın önemli isimleriyle yapılan söyleşilerin yanında, her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘İletini Tasarla’ Yarışması düzenlendi.

Hem sektörden hem de akademiden jüri üyelerinin bulunduğu yarışmada, öğrencilerimiz projelerini sergiledi.

Üç ayrı dalda gerçekleştirilen yarışmada;

Video Kategorisi

Birinci

Proje Adı: Tek Göz Kapalı 60 Yıl

Öğrenciler: Doğukan Şimşek, Mertcan Şahin, Ali Esat Çalışıcı, Mehmetcan Akkaya, Mert Koç

İkinci

Proje Adı: Eminönü’nde ARA

Öğrenciler: Merve Simay Yaver, Müzeyyen Dokumacı, Mustafa Anıl İrez, Tuğba Çağla Kutlu, Merve Durmaz

Üçüncü

Proje Adı: İstanbul’un Gözü: The Old City

Öğrenciler: İrem Altundal, Berfin Narin Akar, Neslihan Sancaklı, Merve Bayram, Alkım Şeker, İslam Tayfur Yılmazer


Kampanya Kategorisi

Birinci

Proje Adı: Artist

Öğrenciler: Melek Alemdağ, Ecesu Patak, M. Emin İskenderoğlu

İkinci

Proje Adı: Jove Stardust

Öğrenciler: Ecem Bildirici, Muhammet Şahin, Beyzanur Abay

Üçüncü

Proje Adı: Kitkat

Öğrenciler: İlknur Çelik, Nazlı Güneş, Simge Ezer

 

Basılı Kategori

Birinci Öğrenci: Ali Ensar Sadıkoğlu

İkinci Öğrenci: Gamze Gülal

Üçüncü Öğrenci: Şevval Saygın