1920x400
Tarih: 29 Nisan 2019

Beykent 5. Sanat Günleri İçin Geri Sayım Başladı

Beykent Sanat Günleri 8-9-10 Mayıs tarihlerinde kapılarını açıyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen Beykent 5. Sanat Günleri, 8 Mayıs’ta başlıyor.

Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında oluşturdukları sanatsal çalışmaların sergilendiği Sanat Günleri, Ayazağa - Maslak Yerleşkemizde gerçekleştirilecek.

Bedri Baykam ve Fazilet Kendirici Beykent’te

Tiyatro oyunları, kısa film gösterimleri, çeşitli atölyeler ve söyleşilerle dolu dolu geçen Sanat Günlerinin bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleştirilmesi bekleniyor. Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında Beykentliler, Bedri Baykam ve Fazilet Kendirici ile de buluşacak. Söyleşinin ardından Bedri Baykam, Beykentliler için imza günü gerçekleştirecek.

Öğrencilerimizin hem öğrendiği hem eğlendiği etkinliklerimizden Beykent 5. Sanat Günlerinin bu yıl ki programı ise şu şekilde:
sanat-gunleri-brosur