pusula1920
Tarih: 19 Nisan 2019

IEEE Kulübü Pusula Projesi Isparta'da Gerçekleşti

IEEE Beykent Üniversitesi Öğrenci Kolu EAC tarafından oluşturulan Pusula Projesi, 11-14 Nisan tarihleri arasında Isparta’nın Sütçüler ilçesinde gerçekleşti.

Öğrencilere yerli ve milli projelerde ihtiyaç duyulan mühendislik alanlarına yönlendirmeyi amaçladığımız bu eğitim sonunda üretilen robotlar ve diğer projeler, Fevzi Erinç Çok Programlı Anadolu Lisesi  Spor Salonu'nda sergilendi. IEEE kulübümüz tarafından verilen eğitimleri alan öğretmen ve öğrencilere sertifikaları İlçe Kaymakamı Sayın Mubin Demirkıran tarafından verildi. Program Robotik Kodlama ve Yazılım Atölyesi'nin açılışı ile sona erdi.

IEEE Beykent "Pusula Projesi" kapsamında yapılan program detayları:

- Öğretmenler ile Robotik Kodlama Eğitimi

- Lise öğrencileri ile "Robotik Kodlama" Eğitimleri

- Ortaokul öğrencileri ile "Arduino" eğitimleri

- İlkokul 1. ve 2. sınıf öğrencileri ile "Bilim Deneyleri"

- Robotik Kodlama Atölye Açılışı

- Arduino LDR Devresi Kurarak Led Kontrolü Yapılması

- Fevzi Erinç Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine yapılan C++ Eğitimi

- Beykent Pusula Projesi kapsamında Robotik Eğitimi

- IEEE "Pusula Projesi" kapsamında Çetin Şentürk İlkokulu'nda 2. Sınıf öğrencilerine  Kodlama Eğitimi