'3. İletini Tasarla Yarışması' İçin Başvurular Başladı
Tarih: 09 Nisan 2019

'3. İletini Tasarla Yarışması' İçin Başvurular Başladı

İletişim Fakültemizin düzenlediği, 3. İletini Tasarla Yarışması için başvurular başladı. Başvuru için son gün 29 Nisan olarak belirlenirken, yarışma kategorileri, katılım koşulları ve değerlendirme ölçütleri şu şekilde:

YARIŞMA KATEGORİLERİ

1. Basılı Kategoride şu dallarda yarışılacaktır:

Afiş

Poster

Tasarım

Enstalasyon

2. Video Kategorisinde şu dallarda yarışılacaktır:

Videoart

Belgesel Film

Kısa Film

3. Kampanya Kategorisinde şu dallarda yarışılacaktır:

Sosyal Sorumluluk

Reklam

Halkla İlişkiler

Yarışmalar her ana kategoride ayrı ayrı değerlendirilecektir. Yarışmaya katılacak adayların eserlerini, iletişim bilgilerini içeren bir dosya içerisinde DVD veya taşınabilir bellek ile İletişim Fakültesi Dekanlığına teslim etmelidir.

KATILIM KOŞULLARI

Yarışma Beykent Üniversitesi İletişim Fakültesinde lisans öğrenimi gören tüm öğrencilere açıktır. Katılımcılar yarışmaya birden fazla çalışma ile dahil olabilirler.

DEĞERLENDİRME

Derecelendirme kategoriler bazında yapılacaktır. Ödül kategorisine katılacak projeler, jüri tarafından özgünlük, geliştirme süreci ve alana yapacağı katkıları üzerinden değerlendirilecektir.