mezunlar hukuk 2
Tarih: 08 Nisan 2019

Hukuk Fakültesi Mezunları Buluştu

Hukuk Fakültesi mezunları ve öğrencileri, Beykent Üniversitesi Mensupları ve Mezunları Derneğimiz ile Öğrenci Dekanlığımızın öncülüğünde düzenlenen 'Avukatlar Günü' etkinliğinde bir araya geldi.

Hukuk Fakültesi mezunları ve öğrencileri, Beykent Üniversitesi Mensupları ve Mezunları Derneğimiz ile Öğrenci Dekanlığımızın öncülüğünde düzenlenen 'Avukatlar Günü' etkinliğinde bir araya geldi.

Taksim Yerleşkemizde gerçekleştirilen etkinliğe, Rektörümüz Prof. Dr. Murat Ferman, Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Evgen Gülçin Elçin, Dekan yardımcıları Doç. Dr. Ebru Karaman, Dr. Öğr. Üyesi D.Celaleddin Kavas, Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersan Şen, Genel Sekreter Murat Süslü, Genel Sekreter Yardımcısı Emine Günal, Öğrenci Dekanı Serhat Butur'un yanı sıra, çok sayıda Hukuk Fakültesi mezunumuz ve öğrencimiz katıldı.

REKTÖRÜMÜZDEN TAM DESTEK

Etkinlikte söz alan Rektörümüz Prof. Dr. Murat Ferman, Beykent Üniversitesi Mensuplar ve Mezunlar Derneği ile Öğrenci Dekanlığına böyle bir etkinliği düzenledikleri için teşekkür ederek, ''Hukuk mezunlarımızın  Türkiye’de ve dünyada önemli katkılar sunacağına inancım tamdır. Mezunlarımızın kariyer yolculuklarında her zaman yanındayız'' dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Murat Ferman, Beykent'in mezunlarıyla giderek daha güçlü ve daha dinamik bir üniversiteye dönüştüğünü ifade etti.

PROF. DR. ERSAN ŞEN'DEN KONFERANS

Kutlamanın yanı sıra, mesleki bilgi birikim ve tecrübelerin de paylaşıldığı etkinlikte, Beykent Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ersan Şen de bir konuşma gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Şen'in, 'Yargı Bağımsızlığı ve Tarafsızlığı' başlıklı konuşması katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü. Öğrenci ve mezunlarımızın da sorularını cevaplayan Prof. Dr. Şen, etkinliğe katılmaktan memnun olduğunu dile getirdi. 

GÜNAL: EMEĞİMİZ, GELECEĞİMİZ, REFERANSIMIZ...

Beykent Üniversitesi Mensupları ve Mezunları Derneği Başkanı Fatma Günal da etkinlikte söz aldı.

Günal konuşmasında şu ifadeleri kullandı: ''Mezunlar bizim emeğimizdir, geleceğimizdir, referansımızdır en önemlisi bizim mihenk taşımızdır. Mezunlar Derneği olarak amacımız; mezunların etkileşimini sağlamak, iletişimini güçlendirmek ve üniversite hayatı sonrasında sosyal bir platform yaratarak profesyonel deneyimlerin paylaşılacağı dinamik bir topluluk yaratmaktır''
 
Yoğun katılım yaşanan etkinlik boyunca, Beykent TV de katılımcılarla röportajlar gerçekleştirdi.