12. Kariyer Günü - İzlenimler
Tarih: 01 Nisan 2019

12. Kariyer Günü - İzlenimler

12. Kariyer Günü ardından katılımcı firmalarımız görüşlerini bizlere iletti.

Ayazağa - Maslak Yerleşkesinde gerçekleştirdiğimiz 12.Kariyer Günü katılımcıları izlenimlerini bizlerle paylaştı.
"Üniversite öğrencisi ve mezunlarının yoğun ilgisiyle karşılaştık. Öğrencilerine bu bilinci aşılayan ve iyi bir eğitimin yanında iş dünyasına hazırlanmalarında da büyük rol oynayan Beykent Üniversitesi’ni böylesine güzel bir organizasyona imza attıkları için tebrik ederiz."  İrem Gören – İK Danışmanı ve Eğitim Uzmanı - Yenibiriş İnsan Kaynakları Hizmetleri

"Beykent Üniversitesi Kariyer Günü öncesinde planlaması ve kampüs organizasyonunda herhangi bir sıkıntı yaşamadan öğrenciler ile görüşmeler yapabildik. Katılımcı her şirket için bir yardımcı öğrenci arkadaşımızın standlarda görevlendirilmesi de kurumlar açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Organizasyonun mükemmel olmasının yanı sıra kariyer günü sırasında Beykent TV canlı yayınların gerçekleştirilmesi ve fotoğraf çekimlerinin de günü renklendirdiğini düşünüyorum. Öğrencilerin kurumumuza olan ilgisi ve gerçekleşen iş ve staj başvuru talepleri çok yüksek oranda gerçekleşti. Ahlatcı Yatırım olarak verimli bir kariyer günü gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. "Tonguç Erbaş - Ahlatçı Yatırım - Genel Müdür Yardımcısı"

Öğrenciler/mezunlar ile şirketleri buluşturan bir platform olmanın sorumluluğu baştan sonra tüm süreçlerde kendini gösteriyor. En ince ayrıntısına kadar düşünülüp tasarlanan, profesyonelce yönetilen ve hem öğrencileri hem şirketleri harika bir misafirperverlikle ağırlayan Beykent Üniversitesi ve emeği geçen herkese IdeaSoft olarak teşekkür ederiz." Gökhan Günay - Ideasoft -  İnsan Kaynakları Koordinatörü